Rumuńskie Ciasto Jabłkowe

Rumuńskie Ciasto Jabłkowe
Rumuńskie ciasto jabłkowe wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Jeśli masz mąkę, ekstrakt z wanilii, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Mało kto lubi ten deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 21%. Spróbuj Rumuńskie Ciasto Jabłkowe, Piernik Rumuński, oraz Stek Rumuński dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Jabłka pokroić na 1 cal klinów. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
3
W dużej misce, ubić razem jajka i cukier, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wymieszać z sodą oczyszczoną, olejem, cynamonem i wanilią. Wymieszać z mąką, tylko do momentu włączenia. Złożyć w jabłka i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 55 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia. Mogą być podawane na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn