Rum i Ricotta Tiramisu
Rum i Ricotta Tiramisu może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten przepis służy 8. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz pod ręką bardzo mocne espresso, drobny cukier, serek śmietankowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Skinny Berry Ricotta Tiramisu Parfaits, Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, oraz Klasyczne Tiramisu i czekoladowo-pomarańczowe Tiramisu bez kawy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubijaj sery, rum i cukier elektrycznymi ubijaczami, aż będą lekkie i kremowe, odstaw na bok.
Wlać kawę do dużego, płytkiego naczynia. Szybko zanurzyć 1 stronie połowy ladyfingers do kawy i leżał ściśle razem z zanurzonej stronie w dół na podstawie dużego naczynia do serwowania płaskich lub dużych filiżanek cafe au lait.
Rozłóż połowę mieszanki sera równomiernie na ladyfingers. Polej połowę kakao, a następnie powtórz warstwy z ciasteczkami z kawą i serem. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin lub na noc. Posypać pozostałym kakao tuż przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.