Rukola i fasola Crostini

Rukola i fasola Crostini
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Arugulan i Fava-Bean Crostini spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pecorino toscano, bagietkę, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fava Bean Crostini, Fasola Fava i Crostini Manchego, oraz Fasola Fava, czosnek i ziołowe Crostini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Gotować fasolę fava we wrzącej wodzie, odkryte, do miękkości, 3 do 4 minut, następnie odcedzić i przenieść do kąpieli lodowej, aby zatrzymać gotowanie. Delikatnie obrać skórki (jeśli używasz edamame, nie obrać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
WodaWoda
LódLód
3
Pulse fasola fava w robocie kuchennym, aż bardzo grubo posiekane, a następnie przenieść połowę mieszanki do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj 1/4 szklanki oleju, 1/2 szklanki rukoli, ser, skórkę z cytryny i sok, 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu do favas w procesorze i przecier do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
RukolaRukola
SerSer
PieprzPieprz
SokSok
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Dodaj do miski. Grubo posiekać pozostałą filiżankę rukoli i delikatnie złożyć do mieszanki fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wytnij 16 ukośnych plastrów (grubość 1/3 cala) z bagietki i włóż do 4-stronnej blachy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Skropić pozostałą łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Piec do bladego złota i chrupiące, 8 do 10 protokół. Natrzeć pokrojoną stroną czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Na grzanki z bagietki łyżkę mieszanki fasoli, następnie skropić olejem i polać miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
MiętaMięta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
1
Fontaleoni Vernaccia diSan Gimignano '07
1
* Polewa, bez posiekanej rukoli, może być wykonana 8 godzin wcześniej i schłodzona. Przed użyciem złożyć rukolę.* Toasty mogą być wykonane 1 dzień wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
2
Kalorie 173, tłuszcz całkowity 9g, tłuszcz nasycony 2g, Cholesterol 2mg, sód 261mg, węglowodany 19g, błonnik 0g, białko 8G
3
Dane Żywieniowe
4
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn