Rukola i fasola Crostini
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Arugulan i Fava-Bean Crostini spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pecorino toscano, bagietkę, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fava Bean Crostini, Fasola Fava i Crostini Manchego, oraz Fasola Fava, czosnek i ziołowe Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Gotować fasolę fava we wrzącej wodzie, odkryte, do miękkości, 3 do 4 minut, następnie odcedzić i przenieść do kąpieli lodowej, aby zatrzymać gotowanie. Delikatnie obrać skórki (jeśli używasz edamame, nie obrać).
Pulse fasola fava w robocie kuchennym, aż bardzo grubo posiekane, a następnie przenieść połowę mieszanki do dużej miski.
Dodaj 1/4 szklanki oleju, 1/2 szklanki rukoli, ser, skórkę z cytryny i sok, 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu do favas w procesorze i przecier do gładkiej.
Dodaj do miski. Grubo posiekać pozostałą filiżankę rukoli i delikatnie złożyć do mieszanki fasoli.
Wytnij 16 ukośnych plastrów (grubość 1/3 cala) z bagietki i włóż do 4-stronnej blachy.
Skropić pozostałą łyżką oleju.
Piec do bladego złota i chrupiące, 8 do 10 protokół. Natrzeć pokrojoną stroną czosnku.
Na grzanki z bagietki łyżkę mieszanki fasoli, następnie skropić olejem i polać miętą.
Fontaleoni Vernaccia diSan Gimignano '07
* Polewa, bez posiekanej rukoli, może być wykonana 8 godzin wcześniej i schłodzona. Przed użyciem złożyć rukolę.* Toasty mogą być wykonane 1 dzień wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Kalorie 173, tłuszcz całkowity 9g, tłuszcz nasycony 2g, Cholesterol 2mg, sód 261mg, węglowodany 19g, błonnik 0g, białko 8G
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "