Rukola I Cytrynowy Kuskus Od Girlichef

Rukola I Cytrynowy Kuskus Od Girlichef
Need a wegańskie przystawki? Arugulan i cytrynowy kuskus od Girlichef może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 25. Jeśli masz sok z cytryny, ząbki czosnku, kuskus i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Peppermint Slice ' N Bakes: Holiday Cookie Share with girlichef & McCormick, Sałatka Kuskus-Rukola, oraz Krewetki z rukolą kuskus dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić bulion do wrzenia w małym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Rozgrzać olej i czosnek w średnim rondlu na średnim ogniu, aż czosnek po prostu zacznie się złocisty (nie pozwól, aby się ściemnił lub olej będzie gorzki smak). Ostrożnie wyciągnij połówki czosnku i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
3
Do gorącego oleju dodajemy kuskus i smażymy, aż zacznie się złocisto i smażymy cały czas mieszając, ~3-5 minut. Jeśli kuskus nie wydaje się być zabarwiony od razu, podgrzej trochę ciepło. Ostrożnie wlać gorący bulion (cofnij się, może wypluć i rozprysnąć) i wszystko zamieszać. Załóż ciasną pokrywkę na patelnię. Wyłączyć ciepło i odstawić na 10 minut. Za pomocą widelca napełnić kuskus. Włącz go do dużej miski i dodać skórkę i sok z cytryny, plasterki szalotki, i dziecko rukoli. Rzucaj delikatnie. Doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie ponownie wrzucić. Ciesz się jako dodatek do posiłku...albo jeśli jesteś taki jak ja, zjedz to jako posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Rukola MałaRukola Mała
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia43
Magazyn