Rukola I Cytrynowy Kuskus Od Girlichef

Rukola I Cytrynowy Kuskus Od Girlichef
Need a wegańskie przystawki? Arugulan i cytrynowy kuskus od Girlichef może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 25. Jeśli masz sok z cytryny, ząbki czosnku, kuskus i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Peppermint Slice ' N Bakes: Holiday Cookie Share with girlichef & McCormick, Sałatka Kuskus-Rukola, oraz Krewetki z rukolą kuskus dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić bulion do wrzenia w małym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Rozgrzać olej i czosnek w średnim rondlu na średnim ogniu, aż czosnek po prostu zacznie się złocisty (nie pozwól, aby się ściemnił lub olej będzie gorzki smak). Ostrożnie wyciągnij połówki czosnku i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Do gorącego oleju dodajemy kuskus i smażymy, aż zacznie się złocisto i smażymy cały czas mieszając, ~3-5 minut. Jeśli kuskus nie wydaje się być zabarwiony od razu, podgrzej trochę ciepło. Ostrożnie wlać gorący bulion (cofnij się, może wypluć i rozprysnąć) i wszystko zamieszać. Załóż ciasną pokrywkę na patelnię. Wyłączyć ciepło i odstawić na 10 minut. Za pomocą widelca napełnić kuskus. Włącz go do dużej miski i dodać skórkę i sok z cytryny, plasterki szalotki, i dziecko rukoli. Rzucaj delikatnie. Doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie ponownie wrzucić. Ciesz się jako dodatek do posiłku...albo jeśli jesteś taki jak ja, zjedz to jako posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Rukola MałaRukola Mała
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia43
Magazyn