RUB Marokański

RUB Marokański
Marokański Rub może być tylko marynatą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 4 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz węgierską paprykę, mielony pieprz, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Marokański Haroset, oraz Marokańskie Ciasto Z Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz paprykę, kminek, cynamon, sól, imbir, zmielony czerwony pieprz i świeżo zmielony czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
CynamonCynamon
PaprykaPapryka
ImbirImbir
KminekKminek
SólSól
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn