RUB Marokański
Marokański Rub może być tylko marynatą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 4 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz węgierską paprykę, mielony pieprz, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Marokański Haroset, oraz Marokańskie Ciasto Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz paprykę, kminek, cynamon, sól, imbir, zmielony czerwony pieprz i świeżo zmielony czarny pieprz.