Roztopiony tuńczyk emerila

Roztopiony tuńczyk emerila
Roztopiony tuńczyk emerila może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 1,21 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 19g białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka chrupiącego chleba, beztłuszczowego-majonez, pomidor i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Spróbuj Roztopiony tuńczyk emerila, Emeril ' s Kicked-Up Tuna Melt, oraz Tuńczyk Topi Się dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn