Rozrusznik " Venison Burger
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Rozrusznik ' dziczyzna Burger spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 96g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 1606 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 12,2 zł za porcję, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz klon-cured boczek, ser cheddar, pomidor, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 92%. Podobne przepisy to Burger Z Dziczyzny, Burger Z Boczkiem Z Dziczyzny, oraz Burger Z Dziczyzny Z Pieczonym Pasternakiem.
Instrukcje
W misce dokładnie wymieszać zmieloną dziczyznę, kiełbasę wieprzową, 2 łyżki sosu barbecue, sól i czarny pieprz. Podzielić mieszaninę na czwarte i uformować każdą czwartą w dużą patty. Przechowywać w lodówce do czasu grillowania.
Jeśli używasz krążków cebuli, Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Rozłóż zamrożone pierścienie w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piec, aż gorące i złociste, o 15 protokół. Odstaw krążki cebuli na bok.
Na dużej patelni, rozgrzać masło i oliwę z oliwek; gotować cebulę, aż zaczną brązowieć, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół; posypać solą i pieprzem.
Wymieszać w plasterkach grzybów, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, 10 do 15 więcej minut. Cebulę i grzyby odstawić na bok.
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.
Podgrzać 1 łyżkę masła w czystej patelni nonstick na średnim ogniu, aż piana zniknie. Jajka rozbijamy do miski i delikatnie wlewamy do masła. Smażyć jajka, aż białka są nieprzezroczyste i jaja przesuwają się wokół patelni łatwo, o 1 minutę; ostrożnie przerzucić każde jajko na patelni, unikając złamania żółtka, i smażyć przez około 1 więcej minut. Białka powinny być twarde, ale żółtka powinny być płynne.
Przełożyć jajka na talerz.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko nasmaruj ruszt. Grill hamburgery z dziczyzny, aż pokażą znaki grill i są gotowane do pożądanego stopnia doneness, 5 do 8 minut na stronie Dobrze zrobione. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C). Będąc jeszcze na grillu, delikatnie dopełnij każdy burger smażonym jajkiem i plasterkiem sera. Opuść pokrywę grilla i gotuj, aż ser się rozpuści, około 1 minuty.
Aby zmontować, umieścić dolną połowę bułki Kaiser na talerzu; rozprowadzić warstwą rozdrobnionej sałaty, a następnie plastry pomidora, burger z dziczyzny, warstwę grzybów i cebuli, plastry boczku, krążki cebuli, plastry awokado, ketchup, musztarda i majonez.
Umieść rolkę na kanapce. Powodzenia.