Rozpuść w ustach praliny
Rozpuszczone w ustach praliny to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ekstrakt z wanilii, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Rozpuść w ustach klopsiki, Roztop W Ustach Ciasto Z Kurczakiem, oraz Roztop się w ustach kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C).
Rozłóż orzechy pekan na blasze do pieczenia w jednej warstwie.
Piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu pachnącego. Odstawić.
W rondlu wymieszaj cukier cukierniczy, cukier biały, maślankę, śmietanę, masło i sól. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Kiedy mieszanina zaczyna się gotować, zacznij delikatnie mieszając drewnianą łyżką i kontynuuj gotowanie, aż mieszanina znajdzie się nieco powyżej etapu miękkiej piłki do 250 stopni F (120 stopni C).
Zdjąć z ognia i wymieszać z sodą oczyszczoną i wanilią. Mieszanina rozszerzy się podczas mieszania. Ostudzić przez 10-15 minut, następnie wymieszać z orzechami pekan. Mieszaj drewnianą łyżką, aż mieszanina straci swój połysk. Upuść łyżeczki do herbaty na pergamin, który został pokryty nieprzywierającym sprayem o smaku maślanym. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.