Rozprzestrzenianie Przekąsek Z Tuńczyka

Rozprzestrzenianie Przekąsek Z Tuńczyka
Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli 35 centów za porcję spada w budżecie, rozprzestrzenianie przekąski tuńczyk może być super bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól cebuli, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Man ' s Tuna Spread, Śródziemnomorska Przekąska Z Tuńczykiem, oraz Pasta Do Sera Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć pierwsze pięć składników, aż dobrze wymieszane. Uformować w kulkę; przetoczyć w natce pietruszki. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn