Rozmaryn smażone przegrzebki z sałatką pomidorowo-Kaparową
Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 66 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka octu ryżowego, cukru, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zapiekane Przegrzebki Ze Świeżą Salsą Z Kaparów Pomidorowych, Kaparowo-rozmarynowy Tuńczyk z sałatką ziołową, oraz Smażone ravioli serowe z sosem pomidorowo-pieprzowym i dipem z karczocha.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Połącz pomidora i 6 kolejnych składników (przez pieprz).
Połączyć mąki kukurydzianej, rozmaryn, i przegrzebki w zip-top plastikowej torbie; uszczelnienie i wstrząsnąć dobrze do herbu.
Dodaj przegrzebki na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Podawać z sałatką pomidorową.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.