Rozmaryn Polędwiczki Z Indyka
Polędwiczki z rozmarynem z indyka mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 6,26 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 79g białka, oraz 12g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, ząbek czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe rozmarynowo-balsamiczne, Grillowane Polędwiczki Wieprzowe Z Pesto Rozmarynowym, oraz Jesienne Polędwiczki Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników, dobrze mieszając. Rub mieszaninę równomiernie po obu stronach indyka.
Umieść indyka na patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania. Gotować na średnim ogniu 7 do 8 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Indyka pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki. Ułóż plastry na półmisku; utrzymuj ciepło.
Połącz wermut (lub bulion), wodę i skrobię kukurydzianą, dobrze mieszając; dodaj do patelni. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 minutę lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Łyżka sosu równomiernie na indyka, i udekorować gałązkami rozmarynu, w razie potrzeby.carbo ocena: 1