Rozmaryn polędwiczka wieprzowa z jabłkami

Rozmaryn polędwiczka wieprzowa z jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej z rozmarynem z jabłkami Żniwnymi. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 25g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok jabłkowy, pieprz, polędwicę wieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rozmaryn polędwiczka wieprzowa z jabłkami, Polędwiczki wieprzowe z jabłkami, oraz Polędwiczki wieprzowe z jabłkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wrzucić jabłka z masłem i sokiem z cytryny w lekko nasmarowanym 13-x 9-calowym naczyniu do pieczenia lub płytkim piekarniku holenderskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Piec w temperaturze 400 przez 20 do 25 minut. Polędwiczki sezon z solą i pieprzem; brązowy w gorącym oleju na średnim ogniu w patelni ciężkiego DNA 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Wyjmij jabłka z piekarnika; umieść polędwicę w środku naczynia do pieczenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Cebulę ugotować na patelni 5 minut. Włącz ciepło do wysokiej, i dodać wino; gotować około 2 protokół, skrobanie dno patelni. Wymieszać ze śmietaną, musztardą i rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Wlać mieszankę śmietanową na polędwicę i piec w 350, fastrygując od czasu do czasu, 20 do 25 minut lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji rejestruje 15
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Odstawić 5 do 10 minut. (Wieprzowina będzie nadal gotować.) Pokroić w 1/2-do 3/4-calowe plastry i podawać z jabłkami i sosem śmietanowym musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem.
Kolor Deep purple. Aromaty dojrzałych czerwonych i czarnych owoców zmieszane z pikantnymi nutami wanilii, goździków, cynamonu i cygara. Wskazówki Cukiernicze. Skoncentrowane podniebienie ze słodkimi taninami i aksamitną konsystencją.
Kolor Deep purple. Aromaty dojrzałych czerwonych i czarnych owoców zmieszane z pikantnymi nutami wanilii, goździków, cynamonu i cygara. Wskazówki Cukiernicze. Skoncentrowane podniebienie ze słodkimi taninami i aksamitną konsystencją.
Deep purple color. Aromas of ripe red and black fruit mixed with spicy notes of vanilla, clove, cinnamon and cigar box. Hints of confectionery. Concentrated palate with sweet tannins and a velvety texture.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn