Rozmaryn polędwiczka wieprzowa z jabłkami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej z rozmarynem z jabłkami Żniwnymi. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 25g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok jabłkowy, pieprz, polędwicę wieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rozmaryn polędwiczka wieprzowa z jabłkami, Polędwiczki wieprzowe z jabłkami, oraz Polędwiczki wieprzowe z jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić jabłka z masłem i sokiem z cytryny w lekko nasmarowanym 13-x 9-calowym naczyniu do pieczenia lub płytkim piekarniku holenderskim.
Piec w temperaturze 400 przez 20 do 25 minut. Polędwiczki sezon z solą i pieprzem; brązowy w gorącym oleju na średnim ogniu w patelni ciężkiego DNA 7 protokół.
Wyjmij jabłka z piekarnika; umieść polędwicę w środku naczynia do pieczenia. Odstawić.
Cebulę ugotować na patelni 5 minut. Włącz ciepło do wysokiej, i dodać wino; gotować około 2 protokół, skrobanie dno patelni. Wymieszać ze śmietaną, musztardą i rozmarynem.
Wlać mieszankę śmietanową na polędwicę i piec w 350, fastrygując od czasu do czasu, 20 do 25 minut lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji rejestruje 15
Odstawić 5 do 10 minut. (Wieprzowina będzie nadal gotować.) Pokroić w 1/2-do 3/4-calowe plastry i podawać z jabłkami i sosem śmietanowym musztardowym.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem.
![Kolor Deep purple. Aromaty dojrzałych czerwonych i czarnych owoców zmieszane z pikantnymi nutami wanilii, goździków, cynamonu i cygara. Wskazówki Cukiernicze. Skoncentrowane podniebienie ze słodkimi taninami i aksamitną konsystencją.]()
Kolor Deep purple. Aromaty dojrzałych czerwonych i czarnych owoców zmieszane z pikantnymi nutami wanilii, goździków, cynamonu i cygara. Wskazówki Cukiernicze. Skoncentrowane podniebienie ze słodkimi taninami i aksamitną konsystencją.
Deep purple color. Aromas of ripe red and black fruit mixed with spicy notes of vanilla, clove, cinnamon and cigar box. Hints of confectionery. Concentrated palate with sweet tannins and a velvety texture.