Rozmaryn Kurczak Kabobs
Rosemary Chicken Kabobs to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 27g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz paprykę, liście rozmarynu, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rosemary Ranch Kurczak Kabobs, Rosemary Ranch Kurczak Kabobs, oraz Miód Rozmaryn Kurczak Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Pierwsze 6 składników ubić w małej misce.
Wlać połowę mieszaniny oliwy z oliwek do płytkiej miski lub zip-top plastikowej torbie zamrażarki; dodać kurczaka, obracając płaszcz. Przykryć lub uszczelnić i odstawić na 10 minut.
Wlać pozostałą mieszaninę oliwy z oliwek do innej miski lub torby zamrażarki; dodać paprykę, pomidory i grzyby, i wrzucić do herbu; przykryć lub uszczelnić, i odstawić 10 protokół.
Usuń kurczaka i warzywa z marynaty, odrzucając marynatę. Nawlecz kurczaka na 8 szaszłyków. Nawlecz warzywa na przemian na pozostałe 8 szaszłyków.
Kabobs Grill, przykryte pokrywą grill, 10 do 12 minut lub aż kurczak jest zrobione i warzywa są miękkie, obracając od czasu do czasu.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.