Rozjaśnione Gorące Brązy

Rozjaśnione Gorące Brązy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj rozjaśnionych gorących brązów. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 30g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.34 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sos z parmezanem, pieczoną delikatesowo pierś z indyka, świeżo parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zupa gorąco-kwaśna, Gorący Sos Krówkowy, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy.

Instrukcje

1
Ułóż żądane kromki chleba na wyłożonej folią aluminiową patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali. Wierzch równomiernie polać sosem z indyka i parmezanu; posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Cała TurcjaCała Turcja
ChlebChleb
GalaretkaGalaretka
SOSSOS
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
2
Broil 6 cali od ciepła 4 do 6 minut lub aż bąbelki i lekko rumiane; wyjąć z piekarnika. Top z pokruszonym boczkiem i plastrami pomidorów; podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Club - Style Rozjaśnione Gorące Brązy Z Karmelizowaną Cebulą: Roztopić 2 Łyżki. masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj 1 duża słodka cebula, pokrojone, i 1/4 łyżeczki. sól. Gotować, często mieszając, 15 do 20 minut lub aż cebula będzie karmelowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka CebulaSłodka Cebula
KarmelKarmel
CebulaCebula
SólSól
5
Umieścić żądane kromki chleba na patelni z galaretką i warstwą z 1/4 lb. każdy z krojonych delikatesów-pieczony indyk, pieczona wołowina i szynka. Top z sosem z parmezanu i cebulą; posypać parmezanem. Broil zgodnie z zaleceniami. Top z pokruszonym boczkiem i plastrami pomidorów; podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
CebulaCebula
Cała TurcjaCała Turcja
ChlebChleb
GalaretkaGalaretka
SOSSOS
RolkaRolka
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Southwestern Lightened Hot Browns: substytut 4 (2-inch-gruby) kwadratowe kromki chleba kukurydzianego, połówki i tosty, na chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
ChlebChleb
7
Umieść na patelni z galaretką i top z indykiem, pikantnym sosem serowym, i 1 (5-oz) puszka posiekanych zielonych chiles, odsączone. Substytut rozdrobnione Meksykańskie mieszanki czterech serów na parmezan, i posypać kanapki; broil zgodnie z zaleceniami. Top z pokruszonym boczkiem i plastrami pomidorów; podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Chiles Pokrojone W KostkęZielone Chiles Pokrojone W Kostkę
ParmezanParmezan
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Sos SerowySos Serowy
SerSer
Cała TurcjaCała Turcja
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn