Rozjaśnione Gorące Brązy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj rozjaśnionych gorących brązów. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 30g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.34 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sos z parmezanem, pieczoną delikatesowo pierś z indyka, świeżo parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zupa gorąco-kwaśna, Gorący Sos Krówkowy, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy.
Instrukcje
Ułóż żądane kromki chleba na wyłożonej folią aluminiową patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali. Wierzch równomiernie polać sosem z indyka i parmezanu; posypać parmezanem.
Broil 6 cali od ciepła 4 do 6 minut lub aż bąbelki i lekko rumiane; wyjąć z piekarnika. Top z pokruszonym boczkiem i plastrami pomidorów; podawać natychmiast.
Club - Style Rozjaśnione Gorące Brązy Z Karmelizowaną Cebulą: Roztopić 2 Łyżki. masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj 1 duża słodka cebula, pokrojone, i 1/4 łyżeczki. sól. Gotować, często mieszając, 15 do 20 minut lub aż cebula będzie karmelowa.
Umieścić żądane kromki chleba na patelni z galaretką i warstwą z 1/4 lb. każdy z krojonych delikatesów-pieczony indyk, pieczona wołowina i szynka. Top z sosem z parmezanu i cebulą; posypać parmezanem. Broil zgodnie z zaleceniami. Top z pokruszonym boczkiem i plastrami pomidorów; podawać natychmiast.
Southwestern Lightened Hot Browns: substytut 4 (2-inch-gruby) kwadratowe kromki chleba kukurydzianego, połówki i tosty, na chleb.
Umieść na patelni z galaretką i top z indykiem, pikantnym sosem serowym, i 1 (5-oz) puszka posiekanych zielonych chiles, odsączone. Substytut rozdrobnione Meksykańskie mieszanki czterech serów na parmezan, i posypać kanapki; broil zgodnie z zaleceniami. Top z pokruszonym boczkiem i plastrami pomidorów; podawać natychmiast.