Rozeta Kokosowa
Kokos Rozeta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 72. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 101 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ekstrakt z migdałów, ekstrakt z wanilii, kokos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Kremowe Ciastka Z Rozetą, Ciasto kokosowe Throwdown z nadzieniem kokosowym i kremem z masła kokosowego, oraz Coconut Dreams: Coconut Covered Coconut Cookie Bites.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować lub wyłożyć blachy do pieczenia pergaminem.
Masło utrzeć z cukrem, aż będzie lekkie i puszyste. Ubić w jajkach, ekstraktach z wanilii i migdałów.
Dodaj skrobię kukurydzianą, mąkę i drobno startego kokosa.
Wymieszać do wymieszania i wygładzenia.
Zrób małe kulki o średnicy około 1 cala,a następnie zwiń mąkę na 7-calowy pasek. Skręć w ósemkę.
Umieścić ciasteczka na przygotowanych blach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut.
Usuń z arkuszy ciasteczek i pozostaw do ostygnięcia. W razie potrzeby można skropić roztopioną czekoladą.