Rozdrobnione naleśniki marchewkowo-imbirowe z azjatyckim sosem do maczania

Rozdrobnione naleśniki marchewkowo-imbirowe z azjatyckim sosem do maczania
Rozdrobnione naleśniki marchewkowo-imbirowe z azjatyckim sosem do zanurzania mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 73 grosze za porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, imbir, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Naleśniki Scallion z sosem imbirowym, Sajgonki z sosem marchewkowo-imbirowym, oraz Sajgonki z sosem marchewkowo-imbirowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować naleśniki, połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Połącz substytut jajka, posiłek krakers i sól w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, PodzieloneSzklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielone
Ser Philadelphia® NeufchatelSer Philadelphia® Neufchatel
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać mieszaninę jaj do mieszanki marchwi; wymieszać, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w patelni nonstick lub dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu. Używając około 1/4 szklanki ciasta na naleśnik, łyżka 4 naleśniki na gorącej patelni, rozkładając każdy do średnicy 4 cali. Gotować 4 protokół z każdej strony lub do dna są lekko rumiane i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Przenieść na talerz; utrzymać ciepło.
6
Podgrzać Pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju na patelni; powtórzyć procedurę z pozostałym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Przenieść na talerz; utrzymać ciepło.
8
W razie potrzeby udekorować paskami zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
9
Aby przygotować sos do zanurzania, połącz sos sojowy i pozostałe składniki w małej misce i wymieszaj trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Podawać z naleśnikami.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować wypracowania Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
Esej Chenin Blanc
Esej Chenin Blanc
Essay Chenin Blanc to biała mieszanka o średniej masie, wyprodukowana z białej odmiany Chenin Blanc w RPA. Chenin Blanc nadaje winom aromat sałatki owocowej, guawy i melona oraz orzeźwiającą kwasowość. Niektóre sur leżą na mniej przez kilka miesięcy dodaje złożoności i ciała. Aromatyczny Viognier uzupełnia strukturę owoców o kwiatowe nuty. Wino jest idealne samo w sobie jako aperitif na ganku w upalny letni dzień. Chenin Blanc dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw, zwłaszcza sushi, ostryg, azjatyckich Curry, słodko-kwaśnych potraw i letnich sałatek.Mieszanka: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn