Rote Grütze Niemiecki Pudding jagodowy jest bezglutenowe i wegetariańskie deser. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 280 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wiśnie, skrobię kukurydzianą, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Rote Grutze, Niemiecki sos z czerwonych jagód lub Coulis (Rote Grütze), oraz Mieszany budyń jagodowy z pijanym sosem Limoncello Berry dla podobnych receptur.
Niemiecki bardzo dobrze współpracuje z Dornfelderem i Rieslingiem. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red z oceną 3,5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.