Rosół Z Kurczaka
Kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 636 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, pastę pomidorową, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny, {Wideo} Jak zrobić podstawowy rosół z resztek kurczaka, oraz Rosół Z Kurczaka.
Instrukcje
Kawałki drobiu opłucz w durszlaku pod zimną bieżącą wodą i dobrze je osusz.
Umieść je w pojemniku na 8 do 10 litrów.
Wlać zimną wodę i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotuj przez minutę lub dwie, a zobaczysz pianę wznoszącą się na powierzchnię. Odtłuścić i wyrzucić pianę, obniżyć ogień do silnego gotowania na wolnym ogniu i gotować 1 godzinę, od czasu do czasu odtłuszczając pianę i tłuszcz z powierzchni.
Dodaj pozostałe składniki z wyjątkiem soli do garnka. Doprowadzić do wrzenia, a następnie dostosować ogień do gotowania na wolnym ogniu. Gotować, częściowo przykryte, 2 do 3 godzin, od czasu do czasu odtłuszczając pianę i tłuszcz z powierzchni.
Przecedzić bulion przez bardzo drobne sito lub durszlak wyłożony podwójną grubością gazy lub czystym ręcznikiem kuchennym. Doprawić lekko solą. Aby użyć wywaru od razu, odczekaj minutę lub dwie i łyżka tłuszczu, który unosi się na powierzchnię. Ostatnie małe ślady tłuszczu można zmyć z powierzchni złożonym ręcznikiem papierowym. Znacznie łatwiej jest jednak usunąć tłuszcz z schłodzonego zapasów tłuszcz wzrośnie do góry i zestali się, gdzie można go łatwo usunąć.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;