Rosół z czosnkiem, szafranem, bazylią i pomidorami
Rosół z czosnkiem, szafranem, bazylią i pomidorami to Wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.54 za porcję. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka bazylii, bukiet garni, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Z Kurczakiem, Czosnkiem, Pomidorami I Bazylią, Domowe Czarne małże Diva z szafranem, małymi pomidorami i bazylią, oraz Czosnkowe spaghetti z cukinią z włoską kiełbasą z kurczaka, pomidorami, bazylią i pieczonymi ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Koper włoski, por, marchew, rzepa, grzyby i Garni bukiet z bulionem w garnku 4-quart. Dusić delikatnie na średnim ogniu, aż warzywa ledwo zaczną mięknąć, po około 10 minutach.
Dodaj pomidory i kurczaka do gotującej się zupy. Upewnij się, że kurczak jest całkowicie zanurzony i gotuj na wolnym ogniu przez około 20 minut. Wyjmij kurczaka z zupy łyżką szczelinową i pozostaw do ostygnięcia. Odkleić skórę. Jeśli podajesz tę zupę jako danie główne, możesz zostawić kawałki kurczaka w całości; w przeciwnym razie odciągnij kurczaka od kości i pokrój go na kawałki.
Liście bazylii posypać oliwą z oliwek, aby nie ściemniały i drobno posiekać nożem lub blenderem. Jeśli używasz blendera, być może będziesz musiał dodać trochę więcej oliwy z oliwek, aby liście się poruszały.
Posiekaną bazylię połączyć z grubą śmietaną.
Włożyć kurczaka z powrotem do zupy wraz z fasolą i szpinakiem i gotować na wolnym ogniu przez około 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Połowę czosnku i majonezu szafranowego włożyć do miski i ubić gorącą zupę.
Umieść kromkę francuskiego tosta chlebowego na dnie każdej szerokiej miski na zupę i polej na nią zupą. Jeśli zostawisz kawałki kurczaka w całości, podeprzyj kurczaka na toastach i polej zupą.
Skropić wierzch każdej miski łyżką majonezu czosnkowego i łyżką kremu bazyliowego. Podaj pozostały majonez i śmietanę bazyliową przy stole.Propozycje i odmiany prawie każda zupa jarzynowa może być zamieniona w rosół przez kłusowanie kawałków kurczaka w gotującej się zupie około 15 minut przed podaniem. Jeśli nie chcesz radzić sobie ze skórą w ostatniej chwili i trybowaniem kurczaka, kości kurczaka w zaawansowanejjeśli masz czas, zrób bulion z kostkami, a następnie po prostu dodaj mięso z kurczaka bez kości do zupy około 5 minut przed podaniem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;