Rosé Strawberry syllabub

Rosé strawberry syllabub może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury napoju. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz podwójną śmietanę, liście truskawek, różowe wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Pieczone Truskawkowe pączki z kremem różanym z lukrem Truskawkowym, Tort Truskawkowo-Różany, oraz Babeczki Truskawkowe Różowe.
Instrukcje
Truskawki pokroić na pół i włożyć do miski z cukrem i winem.
Dobrze wymieszać, a następnie odstawić w temperaturze pokojowej na około 40 minut, dzięki czemu truskawki będą naprawdę soczyste.
Użyj szczelinowej łyżki, aby umieścić owoce w 4 dużych kieliszkach do wina, a następnie wlać śmietanę do soków pozostawionych w misce.
Ubij śmietanę i sok, aż utrzyma swój kształt, a następnie łyżkę na wierzchu owocu. Udekoruj liściem truskawki, jeśli chcesz. Nie rób tego zbyt daleko, ponieważ chłodzenie psuje smak. Przechowywać w chłodnym miejscu do 1 godziny, aż będzie gotowy do podania.