Rosyjski Reuben w rundzie
Przepis rosyjski Reuben w rundzie może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w mniej więcej 1 godzina. Ten przepis służy 1 i kosztuje $10.73 za porcję. Jedna porcja zawiera 2492 kalorii, 129g białka, oraz 111g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać oscar mayer Deli wolno pieczona rostbef, kapusta kiszona claussen, ketchup pomidorowy heinz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Klasyczny Reuben i domowej roboty rosyjski opatrunek, Indywidualne kanapki Reuben z czerwonym sosem Chile, oraz The Russian Tea Room Russian Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 4 składniki w średniej misce do wymieszania.
Dodać kapustę kiszoną, lekko wymieszać.
Odetnij wierzch bochenka chleba; Usuń chleb z wnętrza bochenka, pozostawiając skorupę o grubości 1 cala. Wyrzucić usunięty chleb lub rezerwy do innego użytku. Dno bochenka wypełnić warstwami 2 plastrów sera i po połowie mieszanki mięsa i kiszonej kapusty. Powtórz warstwy; przykryj pozostałym serem i wierzch bochenka. Owiń w folię.
Piec 45 min. lub aż do przegrzania.
Pokroić w kliny, aby służyć.