Rosemary Zupa Z Białej Fasoli

Rosemary White Bean Soup to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa z białej fasoli z Pastanem i olejem rozmarynowym, Toskańska zupa z białej fasoli z oliwą z oliwek i rozmarynem, oraz Obfite zupa z białej fasoli i szpinaku z rozmarynem i czosnkiem (Wegańskie).
Instrukcje
W średniej misce przykryj fasolę wodą o co najmniej 1 cal i pozostaw w lodówce na 6 godzin lub na noc.
W dużej garnku na małym lub średnim ogniu, podsmażyć cebulę z oliwą z oliwek, aż cebula będzie przezroczysta, 10 do 15 minut.
Dodać czosnek i gotować na małym ogniu przez 3 więcej minut.
Dodaj odsączoną białą fasolę, rozmaryn, bulion z kurczaka i liść laurowy. Przykryć, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 30 do 40 minut, aż fasola będzie bardzo miękka.
Usuń gałązkę rozmarynu i liść laurowy. Przełóż zupę przez najgrubsze ostrze młyna spożywczego lub umieść w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze i pulsuj, aż grubo puree. Powrót zupę do garnka, aby podgrzać i dodać sól i pieprz, do smaku.