Roquefort i strudel gruszkowy

Roquefort i strudel gruszkowy
Roquefort i gruszka strudel wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.03 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę uniwersalną, ciepłą wodę, masło plus 1/4 szklanki masła i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 17%. Spróbuj Roquefort I Strudel Gruszkowy, Sałatka Gruszkowa Roquefort, oraz Sałatka Gruszkowa Roquefort dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 2 szklanki mąki, 3/4 filiżanki ciepłej wody, olej, i 1/2 łyżeczka saltin duża miska stojaka miksera wyposażonegopaddle attachment.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wymieszać na średniej prędkości3 minuty (ciasto będzie lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
3
Wyjąć ciasto z miski i podzielić wpół. Uformuj każde ciasto na pół w kulkę; owińkażdy z tworzywa sztucznego. Przechowywać w lodówce 1 kulkę ciasta na strudel; zamrozić drugą kulkę ciasta do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Stopić 1 1/2 łyżeczki masła w ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaćpary i smażyć do miękkości, o 4 protokół.Odcedzić mieszaninę gruszek, odrzucając soki, następnie przenieść gruszki do obramowanej blachy do pieczenia, odstępy od siebie; całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Przenieś schłodzone gruszki do dużej miski. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 dzień do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać ser, pekan, mąkę i lemonjuice do gruszek i wrzucić delikatnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
5
Umieść 36x24-calowy bawełniany obrus lub obrus cleancotton na dużej powierzchni roboczej; zabezpiecz wszystkie 4 rogi do powierzchni roboczej, aby utrzymać je na miejscu. Ściereczka lekka z mąką. Rozpakuj schłodzony strudeldough i umieść na środku przygotowanej ściereczki; posyp lekko mąką. Używając wałka do ciasta,rozwałkuj ciasto tak cienko, jak to tylko możliwe, bez ścierania, lekko pyląc ciasto mąką, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
6
Linia obramowana blacha do pieczenia z papierem do pieczenia. Wsuń ręce pod środek ciasta i delikatnie pociągnij dłońmi (nie fingers) w kierunku krawędzi, uważając, aby nie przesuwać ciasta i rozciągać się do cienkiego prostokąta.Delikatnie pociągnij krawędzie ciasta za pomocą wyprofilowanych końcówek, tworząc prostokąt o wymiarach 34 x 18 cali.Używając ostrego noża, przyciąć krawędzie do formy33x17-calowy prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Przeciąć ciasto prostokątnejdługości na pół, tworząc dwa 33x8 1/2-calowe krążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
8
Każde ciasto posmarować roztopionym masłem, następnie posypać równomiernie 1 łyżką cukru i 1 łyżką suszonej bułki tartej.Zaczynając od 1 cala od 1 krótkiego końca ciasta, łyżka napełniania poprzecznie na szczycie każdego ciasta w 1 1/2-calowej kłody szerokości, pozostawiając 1-calową gładką granicę na długich bokach obu kółek. Zaczynając od krawędzi tkaniny najbliżej do napełniania i używając tkaniny jako pomocy, podnieś krawędź tkaniny i zacznij zwijać ciasto strudel (Nie tkaniny) nad nadzieniem, zamykając nadzienie w całości i formując 2 strudle. Tuckin krótkie końce ciasta i szczypta do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
9
Przenieść strudle do przygotowanej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Strudle posmarować roztopionym masłem.Schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
11
Umieść regał w dolnej trzeciej części ovenand rozgrzać do 191°.
12
Piec strudel untilgolden brown, o 40 protokół. Coolstrudels na blasze do pieczenia 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Pokroić strudle w poprzek na 1-calowąkliniki.
14
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
Chociaż tylko połowa ciasta strudel jest używana w tym przepisie, musisz zrobić pełną partię ciasta, aby uzyskać najlepszą konsystencję. Połowę ciasta można przechowywać szczelnie w zamrażarce przez okres do jednego miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1
Z sałatką strudeland wlej lekko kwaśną biel z odrobiną słodyczy. Spróbuj Domaine
2
Pichot 2007" Domaine Le Peu de laMoriette "Vouvray ($16), A Chenin Blanc from France' s Loire Valley.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn