Rollupy Z Kurczaka Faszerowane Pieczarkami

Rollupy z kurczaka nadziewane grzybami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.51 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, połówki piersi kurczaka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rollupy Z Kurczaka Faszerowane Pieczarkami, Grillowane rollupy z cukinii faszerowane cytrynowo-bazyliowym Ricottanem i wolno pieczonymi pomidorami, oraz Kurczak Faszerowany Pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Aby nadzienie grzybowe: rozpuścić 1/4 szklanki masła na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby, sól i pieprz i podsmażyć razem, mieszając, aż grzyby będą ciemne.
Wyjąć patelnię z ognia; wymieszać w gałce muszkatołowej i 3/4 szklanki bułki tartej.
Łyżka mieszanki grzybowej na końcu każdej piersi kurczaka, zwinąć i przymocować wykałaczkami.
Umieść stronę szwu w dół w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Posmaruj 1/8 szklanki roztopionego masła na piersi, a następnie posyp pozostałą 1/4 szklanki bułki tartej.
Wlać śmietanę na wszystko.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut lub aż kurczak zostanie ugotowany i nie będzie już różowy.