Kiełbasa szałwiowa z balsamicznym dipem morelowym

Kiełbasa szałwiowa z balsamicznym dipem morelowym
Kiełbasa szałwiowa z balsamicznym dipem morelowym to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 493 kalorie, 14g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wina, piwo, evoo ... oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Apricot Brie Bites z chrupiącą szałwią, Indyk z kiełbasą, morelą i szałwią farsz, oraz Pekan pieczony Dip buraczany z szałwią.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej mały garnek na średnim ogniu i piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
3
Do garnka dodaj olej i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Podsmażyć cebulę przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
W misce wymieszać słodką kiełbasę i posiekaną szałwię.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
6
Następnie dodaj ocet balsamiczny do cebuli i zmniejsz o połowę, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
CebulaCebula
7
Usuń ocet z ognia i połącz z morelą-owocami lub konfiturami i pikantną musztardą. Mieszaj, aż musztarda będzie w pełni włączona. Dip będzie błyszczący i brązowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
PrzetworyPrzetwory
MorelaMorela
MusztardaMusztarda
OcetOcet
8
Dodać 2 łyżki Dipu morelowego do masy kiełbasy i wymieszać. Formować mięso w bryłki wielkości kęsa, płaszcz w bułce tartej, a następnie umieścić na nieprzywierającym arkuszu cookie. Przepis zrobi 20 do 24 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Mielona Kiełbasa WieprzowaMielona Kiełbasa Wieprzowa
MorelaMorela
Nuggetsy Z KurczakaNuggetsy Z Kurczaka
Pliki CookiePliki Cookie
MięsoMięso
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec 15 do 17 minut, aż równomiernie rumiane, obracając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Odcedzić, następnie podawać z kostkami do zanurzenia z pozostałym balsamicznym dipem morelowo-musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
MusztardaMusztarda
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W22 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn