Rolki Parker House

Rolki Parker House
Bułki Parker House mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 42. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 116 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką cukier, jajko, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 7 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Podobne przepisy to Rolki Parker House, Rolki Parker House, oraz Rolki Parker House.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej misce, połączyć 2 1/4 szklanki mąki, cukier, sól, i drożdże; dodać 1/2 szklanki margaryny lub masła (1 kij). Z mikserem przy niskiej prędkości, stopniowo wlać 2 szklanki gorącej wody z kranu (120 stopni F do 130 stopni F.) do suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj jajko; zwiększyć prędkość do średniej; pokonać 2 minuty, skrobanie miski z gumową szpatułką. Beat W 3/4 szklanki mąki lub tyle, aby grube ciasto; kontynuować bicie 2 protokół, od czasu do czasu skrobanie miski. Łyżką wymieszać wystarczającą ilość dodatkowej mąki (około 2 1/2 szklanki), aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Obrócić ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię i ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, około 10 minut, pracując w większej ilości mąki (około 1/2 szklanki) podczas ugniatania. Uformuj ciasto w kulkę i umieść w wysmarowanej dużej misce, obracając tak, aby wierzch ciasta był wysmarowany. Przykryć ręcznikiem; odstawić w ciepłe miejsce (80 do 85 stopni F.), aż podwoi się, około 1 1/2 godziny. (Ciasto podwaja się, gdy 2 palce wciśnięte w ciasto pozostawiają wgniecenie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Punch dół ciasta przez pchanie w dół centrum lub ciasta pięścią, a następnie pchanie krawędzi ciasta do środka. Obróć ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię; lekko ugniataj, aby uzyskać gładką kulkę, przykryj miską na 15 minut i pozostaw ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W 17 1/4-calowy przez 11 1/2-calowy patelni do pieczenia, na małym ogniu, roztopić pozostałe 1/2 szklanki margaryny lub masła; przechylić patelnię, aby nasmarować dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Na lekko posypanej mąką powierzchni z posypaną mąką wałkiem do ciasta rozwałkuj ciasto o grubości 1/2 cala. Z mąką 2 3/4-calowy okrągły nóż, pokroić ciasto na okręgi. Trzymając ciasto koło krawędzi, zanurzyć obie strony w roztopionej margarynie lub maśle; złożyć na pół. Ułóż złożone ciasto w rzędach na patelniach, z których każda prawie dotyka drugiej. Przykryć patelnię ręcznikiem; pozostawić ciasto do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż do podwojenia, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
RolkaRolka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
PatelniaPatelnia
9
Piec bułki przez 15 do 18 minut, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 7 m.
Porcje42
Ocena Zdrowia3
Magazyn