Rolki Nakrętek Lodówki
Bułki z orzechami w lodówce mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis służy 150 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, białka, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Rolki Do Lodówek, Rolki Do Lodówek Trzy W Jednym, oraz Bez Ugniatania Rolek Lodówki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie z 1/2 łyżeczki cukru.
Odstawić do kremowy; o 10 protokół.
W dużej misce wymieszać roztopioną margarynę, odparowane mleko, śmietanę i mieszaninę drożdży. Wymieszać żółtka.
Mąkę, sól i 6 łyżek cukru wymieszać z mokrą mieszanką, następnie zagniatać, aż ciasto nie przyklei się już do rąk. Przykryć ciasto i przechowywać w lodówce na noc.
Aby wykonać nadzienie, ubijaj białka, aż uformują się miękkie szczyty.
Wymieszać z cukrem, zmielonymi orzechami włoskimi i wanilią. Mieszaj mleko 1 łyżkę na raz, aż nadzienie osiągnie konsystencję do smarowania.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Pokroić ciasto na porcje wielkości baseball. Czystą suchą powierzchnię odkurzyć cukrem cukierniczym.
Rozwałkować ciasto na 1/4 do 1/8 cala grubości.
Rozłóż nadzieniem, a następnie pokrój na 16 klinów jak pizza.
Zwiń kliny z zewnątrz do punktu.
Pędzel z pozostałym mlekiem i umieść 1 cal od siebie na arkuszu ciastek.
Piec przez 18 do 21 minut w nagrzanym piekarniku, aż będzie złoty kolor.