Roladki Z Łososia Wędzonego I Awokado

Roladki Z Łososia Wędzonego I Awokado
Ten przepis służy 1. Jeśli 2,62 zł za porcję falls w budżecie, wędzony łosoś & awokado bułki ręcznie może być wielki bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Mieszanka nori, kapary, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Rice Free Hand Roll Wędzony Łosoś Sushi, Wędzone Roladki Z Łososia , oraz Roladki z wędzonym łososiem i ogórkiem.

Instrukcje

1
Rozłóż awokado na prześcieradłach nori.
Składniki, których będziesz potrzebować
NoriNori
AwokadoAwokado
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2
Top awokado z brązowym ryżem, łosoś, pomidor, cebula, i kapary; zwiń arkusze nori. Rolki pokroić na kawałki ząbkowanym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
NoriNori
Ryż BrązowyRyż Brązowy
AwokadoAwokado
KaparyKapary
łosośłosoś
PomidorPomidor
CebulaCebula
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia66
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn