Roladki z pepperoni
Pepperoni Pinwheels wymagają około 35 minut od początku do końca. Ten przepis daje 12 porcji po 173 kalorie , 4 g białka i 11 g tłuszczu każda. Za 42 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i sycący. Ten przepis z Taste of Home wymaga jajka, oregano, rogalików i rogalików. Sprawdza się dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale nadal możliwą do naprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Pepperoni Roll / Pepperoni Bread , Paprika Parmigiano Pinwheels i Pepperoni Pizza Muffins są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj pepperoni, ser, oregano i żółtko. W innej małej misce ubij białko, aż będzie piankowate; odstaw. Podziel ciasto półksiężycowe na cztery prostokąty; zaklej perforacje.
Rozłóż mieszankę pepperoni na każdym prostokącie, pozostawiając około 1/4 cala od krawędzi.
Zwiń ciasto w rulon, zaczynając od krótszego boku; zlep krawędzie, aby je uszczelnić.
Pokrój każdy na sześć plasterków.
Połóż przekrojoną stroną do dołu na natłuszczonych blachach do pieczenia; posmaruj wierzch białkiem jajka.
Piec w temperaturze 375° przez 12–15 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Podawać na ciepło. Resztki schłodzić.