Roladki z oliwą, boczkiem i cheddarem
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.05 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka sos sałatkowy, zakupione okrągłe gładkie zwieńczona rolki obiad, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Cheddar Bacon Ranch Pull-Apart Rolls, Cheddar Jabłko Bekon Półksiężyc Roladki, oraz Oliwkowy Chleb Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w każdej rolce, wyciąć kieszeń od góry do dołu w ciągu 1/2 cala z każdej strony, cięcia prawie do, ale nie przez dno; odstawić.
Stojak na boczek lub talerz do mikrofalówki z ręcznikami papierowymi do mikrofalówki; umieść boczek na stojaku. Przykryć ręcznikiem papierowym. Kuchenka mikrofalowa Na Wysokiej 4 do 6 minut lub do boczku jest chrupiące. Pokruszyć boczek, gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi.
W małej misce wymieszaj boczek, oliwki, cebulę, majonez i 1/2 szklanki sera. Napełnij każdą kieszeń 1 czubatą łyżką mieszanki boczku. Na blasze z ciastkami, umieścić rolki; posypać każdą rolkę 2 łyżeczkami sera.
Piec 14 do 16 minut lub do napełniania jest gorąca.