Makaron orzechowy
Peanut Noodles to danie główne bez nabiału, wegetariańskie lakto-owo-owo i wegańskie . Jedna porcja zawiera 417 kalorii , 14 g białka i 19 g tłuszczu . Za 53 centy za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 4 osób. Ten przepis z Allrecipes wymaga cukru, oleju sezamowego, wody i masła orzechowego. Ten przepis podoba się 1514 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 25 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 86% , to danie jest świetne. Wypróbuj Noodles and Veggies With Peanut Sauce , Asian Noodles i Basil & Black Pepper Beef With Egg Noodles , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą wodą, aż będzie gotowy.
W międzyczasie w małej patelni zeszklij oliwę i cebulę.
Smażyć na małym ogniu, aż do miękkości.
Dodaj imbir; smaż i mieszaj przez 1–2 minuty.
Dodaj masło orzechowe, sos sojowy, wodę, ocet, cukier i płatki czerwonej papryki.
Polej makaron sosem i podawaj.