Roladki z kiełbasą z musztardą Maille ® Dijon Originale
Bułeczki z kiełbasą z musztardą Maille ® Dijon Originale mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 25 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, szynkę, olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Hamburgery Cielęce Maille® Dijon, Francuska soczewica z kiełbasą, zwiędłą rukolą i musztardą Dijon, oraz Tajny składnik (musztarda Dijon): Filet Mignon z masłem musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mąkę, masło, jajko i musztardę Maille ® Dijon Originale w procesorze i mieszaj, aż wokół ostrza zacznie powstawać kulka.
Wyjmij z miski procesora i lekko uformuj w kulkę. Zawiń w cling i schłodzić w lodówce przez 30 minut.
W międzyczasie rozgrzać olej na patelni i smażyć kiełbaski koktajlowe na brązowo.
Zdjąć z patelni i ostudzić. Zawiń każdą kiełbasę w pasek szynki.
Schłodzone ciasto rozwałkować na lekko posypanej mąką desce.
Pokroić w prostokąty wystarczająco duże, aby zamknąć zawiniętą kiełbasę. Zawiń kiełbaski w ciasto i zapieczętuj ubitym jajkiem. Dodać znaki slash wzdłuż górnej części każdej rolki kiełbasy, a następnie szczotką z ubitym jajkiem.
Piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 375 stopni F przez około 15 minut, lub aż ciasto będzie złociste.