Roladki z indyka i farszu
Bułeczki z indykiem i farszem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 181 kalorii, 12g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka świeżo liści tymianku, liści rozmarynu, liści rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Indyk mojej babci z farszem chlebowym i jak ugotować idealnego indyka, Klasyczny farsz z indyka (służy do nadziewania indyka), oraz Rolki Do Farszu Pull-Apart.
Instrukcje
Rozgrzej frytkownicę do 375 stopni F.
W dużej misce dodać indyka i farsz i wymieszać do połączenia. W małej misce ubij jajko wodą, aby utworzyć jajko do mycia.
Układaj opakowania z roladkami jajecznymi i łyżkę 2 łyżki mieszanki indyka na każdym opakowaniu.
Umyj krawędzie owijek myciem jajecznym.
Zwinąć mocno, upewniając się, że boki są razem, aby bułka była ciasna. Przed ostatecznym owinięciem użyj mycia jaj, aby uszczelnić. Gotowe sajgonki ułożyć na półmisku, aż będą gotowe do usmażenia.
Smażyć sajgonki, partiami, na złoty kolor i chrupiące, około 1 do 2 minut.
Roladki wyjąć na papierowe ręczniki, aby osuszyć. Pozostawić do ostygnięcia i ułożyć na półmisku.
Podawać z ciepłym sosem i sosem żurawinowym.
W dużym rondlu dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do duszenia na małym ogniu.
Wyjąć z ognia i wymieszać farsz i świeże zioła.
W średnim rondlu rozgrzać masło na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i saute aż przezroczyste. Zmniejsz ogień i wymieszaj mąkę i pieprz, aby uzyskać zasmażkę.
Dodać zioła, wywar z indyka i sól. Dusić na małym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje.
W średnim rondlu dodaj żurawinę, truskawki, cukier i sok pomarańczowy. Doprowadzić do lekkiego dusić na małym ogniu. Gotować, aż żurawina pop, o 6 do 8 protokół.
Dodaj pieprz cayenne i gotować na wolnym ogniu przez dodatkowe 4 do 5 protokół.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Dodaj do blendera i przecier sos, aż będzie aksamitny i gładki.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Dry Creek Dry Chenin Blanc, wino z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy najwyższej jakości owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku Zawirowania aromaty białej gruszki, ananasa i banana wyrastają do przodu ze szklanki. Na podniebieniu wino jest orzeźwiające smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucia w ustach są żywe, ale bogate i mają subtelną kremowość. Fermentacja w 100% ze stali nierdzewnej gwarantuje świeżość owoców, które fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego napoju i idealne wino do połączenia ze świeżymi ostrygami!