Roladki z indyka i farszu

Roladki z indyka i farszu
Bułeczki z indykiem i farszem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 181 kalorii, 12g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka świeżo liści tymianku, liści rozmarynu, liści rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Indyk mojej babci z farszem chlebowym i jak ugotować idealnego indyka, Klasyczny farsz z indyka (służy do nadziewania indyka), oraz Rolki Do Farszu Pull-Apart.

Instrukcje

1
Rozgrzej frytkownicę do 375 stopni F.
2
W dużej misce dodać indyka i farsz i wymieszać do połączenia. W małej misce ubij jajko wodą, aby utworzyć jajko do mycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Układaj opakowania z roladkami jajecznymi i łyżkę 2 łyżki mieszanki indyka na każdym opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijki Do JajekOwijki Do Jajek
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Umyj krawędzie owijek myciem jajecznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Zwinąć mocno, upewniając się, że boki są razem, aby bułka była ciasna. Przed ostatecznym owinięciem użyj mycia jaj, aby uszczelnić. Gotowe sajgonki ułożyć na półmisku, aż będą gotowe do usmażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Smażyć sajgonki, partiami, na złoty kolor i chrupiące, około 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
7
Roladki wyjąć na papierowe ręczniki, aby osuszyć. Pozostawić do ostygnięcia i ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Podawać z ciepłym sosem i sosem żurawinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
9
W dużym rondlu dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do duszenia na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Wyjąć z ognia i wymieszać farsz i świeże zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
11
Dobrze wymieszać.
12
W średnim rondlu rozgrzać masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
13
Dodaj cebulę i saute aż przezroczyste. Zmniejsz ogień i wymieszaj mąkę i pieprz, aby uzyskać zasmażkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
14
Dodać zioła, wywar z indyka i sól. Dusić na małym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Turcja StadoTurcja Stado
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
15
W średnim rondlu dodaj żurawinę, truskawki, cukier i sok pomarańczowy. Doprowadzić do lekkiego dusić na małym ogniu. Gotować, aż żurawina pop, o 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
16
Dodaj pieprz cayenne i gotować na wolnym ogniu przez dodatkowe 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
17
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
18
Dodaj do blendera i przecier sos, aż będzie aksamitny i gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
19
Przełożyć do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Składniki

3(zima)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento1szczyptaSzczypta pieprzu cayenneSzczypta pieprzu cayenne2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiO rosole z kurczakaO rosole z kurczaka4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiżurawina mrożonażurawina mrożona1jajko, pobitejajko, pobite12owijki do jajekowijki do jajek3(zima)mąka uniwersalnamąka uniwersalna596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula drobno pokrojona w kostkęcebula drobno pokrojona w kostkę596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1/2 szklanki 100% owoców jagodowych do smarowania1/2 szklanki 100% owoców jagodowych do smarowania1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeżo posiekane liście pietruszkiświeżo posiekane liście pietruszki1szczyptaSzczypta świeżo popękanego czarnego pieprzuSzczypta świeżo popękanego czarnego pieprzu1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeżo posiekane liście rozmarynuświeżo posiekane liście rozmarynu1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeżo posiekane liście szałwiiświeżo posiekane liście szałwii1szczyptaSzczypta soliSzczypta soli2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimrożone truskawkimrożone truskawki1Boksnadzienie gotowenadzienie gotowe1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeżo posiekane liście tymiankuświeżo posiekane liście tymianku454Orzechy dowolne (posiekane)pieczona pierś indyka, bez skóry i pokrojona w drobną kostkępieczona pierś indyka, bez skóry i pokrojona w drobną kostkę3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiTurcja stadoTurcja stado1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn