Roladki wołowe z parmezanem, orzeszkami pinii, oliwkami i kaparami
Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 33g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.79 za porcję. Mieszanka oliwek, wołowina top round, kapary w butelkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: sos pomidorowy z orzeszkami piniowymi, kaparami, oliwkami i rodzynkami, Kuskus Z Rodzynkami, Orzeszkami Piniowymi I Kaparami, oraz Sałatka z pieczonej papryki z kaparami i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pomidory ugotować z czosnkiem, solą i 1/8 łyżeczki pieprzu w 2 łyżkach oleju w 2-ćwiartkowym ciężkim rondlu na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory zostaną rozbite i sos zgęstnieje, 8 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Czosnek
Pieprz
SOS
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
1
Podczas gotowania pomidorów, oliwki pulsacyjne, kapary i 2 łyżki orzechów piniowych w robocie kuchennym, aż grubo posiekane i przenieść do miski. Wymieszać z bułką tartą, serem, 2 łyżkami natki pietruszki, 1 łyżką oleju i pozostałym 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Orzeszki Sosnowe
Pomidor
Pietruszka-nać
Kapary
Ser
Oliwki
Pieprz
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pulse sos pomidorowy w oczyszczonym procesorze, aż grubo puréed, a następnie powrócić do rondla i zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
1
Funt mięsa między 2 arkuszy folii z płaskim boku pounder mięsa lub wałkiem do ciasta, aż 1/8 cala grubości, a następnie pociąć każdy kawałek na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat Tenderizer
Folia Foliowa
Wałek Do Ciasta
2
Posypać 1 kawałek wołowiny równomiernie jedną czwartą nadzienia. Zaczynając od długiego boku, zwiń wołowinę, a następnie zawiąż w 3 miejscach sznurkiem kuchennym. Doprawić roladę wołową solą i pieprzem. Zrób jeszcze 3 roladki z pozostałą wołowiną i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Rolka
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
3
Ogrzać Pozostałe 1 1/2 łyżki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zacznie palić, a następnie gotować bułki wołowe, obracając, aż dobrze rumiane na zewnątrz, 3 do 4 minut dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
Wołowina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Niech wołowina stać 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
5
Odciąć ciąg kuchenny i połowę każdej rolki po przekątnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
6
Łyżka sosu na 4 talerze, następnie top z wołowiną i posypać pozostałe 2 łyżki orzechów pinii i pietruszki.