Roladki Szparagowe
Szparagi Roll-up może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 16. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, sok z cytryny, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 27%. Podobne przepisy to Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up, oraz Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Plastry boczku osuszyć na papierowych ręcznikach. Pokruszyć boczek po ostygnięciu.
Szparagi gotować na patelni z niewielką ilością wody na średnim ogniu, aż chrupiące i miękkie, o 6 do 8 protokół; odcedzić i posypać sokiem z cytryny.
Spłaszczyć kromki chleba wałkiem do ciasta.
Ser śmietankowy, pokruszony boczek i szczypiorek wymieszać w małej misce, aż do równomiernego wymieszania.
Na każdą kromkę chleba rozprowadzić 1 łyżkę masy z serem śmietankowym i przykryć szparagową włócznią.
Zwinąć szczelnie chleb wokół szparagów; ułożyć na przygotowanej blasze do pieczenia z boku szwu w dół.
Wierzch bułek posmarować roztopionym masłem i posypać parmezanem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, 10 do 12 protokół.