Pepperoni Rolls zajmuje około 1 godziny od początku do końca. Za 32 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 120 kalorii , 4 g białka i 5 g tłuszczu . Ten przepis służy 32 osobom. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka sosu do pizzy, sera mozzarella, pepperoni i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 9% , to danie można ulepszyć. Podobne przepisy obejmują Burgery z chlebem czosnkowym Pepperoni (grillowane Cheeseburgery z sosem Pepperoni podawane na bułkach czosnkowych) , Burgery z chlebem czosnkowym Pepperoni (grillowane Cheeseburgery z sosem Pepperoni podawane na bułkach czosnkowych) i Bułki Pepperoni .
Instrukcje
1
Podziel jeden bochenek ciasta na 16 części; zwiń każdy w 3-calowy wałeczek. koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji świeżego Sera Mozzarella, Pokrojonego W 32 Kostki
świeży Ser Mozzarella, Pokrojony W 32 Kostki
2
Na środku każdego koła połóż kawałek pepperoni i sera. Złóż wszystkie krawędzie razem; naciśnij, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Sztyft (6-1/2 Uncji) Pepperoni, Pokrojony Na 32 Plasterki
Patyczek Pepperoni Pokrojony Na 32 Plasterki
3
Bułeczki układamy łączeniem do dołu na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki
4
Rozgrzej piekarnik do 350°. Powtórz z pozostałymi składnikami.