Roladki Migdałowe
Przepis na Roladki Migdałowe można przygotować w około 45 minut. Ten przepis jest przeznaczony dla 60 osób i kosztuje 6 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 39 kalorii, 1 g białka i 2 g tłuszczu. Ten przepis z Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Świetnie sprawdza się jako bardzo niedrogi chleb. Jeśli masz pod ręką ekstrakt waniliowy, brązowy cukier, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten uzyskuje łyżkowy wynik 7%, co jest wynikiem do poprawy. Podobne przepisy to Almond Streusel Rolls, Almond Sweet Rolls i Almond Joy Gooey Rolls.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 330 stopni F. Nasmaruj arkusze ciasteczek.
Masło lub margarynę utrzeć z cukrem na jasną i puszystą masę. Wymieszaj jajka i wanilię.
Przesiać mąkę i sól, dodać do masy maślanej. Dobrze wymieszać.
Migdały pokroić na bardzo drobne kawałki i wymieszać z masą.
Nakładać łyżeczką na blachę z ciasteczkami w odległości około 5 cali.
Piec przez 8 minut lub do momentu, aż krawędzie zaczną się rumienić.
Gdy ciasteczka ostygną na tyle, że można je wziąć do ręki, zawiń je wokół rączki drewnianej łyżki lub ołówka. Jeśli ciasteczka staną się zbyt kruche, podgrzej je ponownie przez kilka sekund.