Roladki Jajeczne Wieprzowo-Slaw

Roladki Jajeczne Wieprzowo-Slaw
Sajgonki wieprzowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Mieszanka Paula ' s butt Masaż przyprawy, plus 2 łyżki sosu barbeque, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Sajgonki Azjatyckie Slaw, Pikantne Azjatyckie Slaw Summer Rolls, oraz Świeże bułeczki z krewetkami i miodem.

Instrukcje

1
* Masaż tyłka to mieszanka papryki, czosnku i cebuli w proszku
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wyłożyć patelnię z wytrzymałej folii aluminiowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4
Ułożyć pieczeń na patelni. Rub mieszankę przyprawową na pieczeń. Przykryć szczelnie folią aluminiową o dużej wytrzymałości i piec przez 3 godziny lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Niech pieczeń ostygnie w dotyku i rozdrobnić mięso widelcem. W dużej misce, połączyć 2 1/2 szklanki rozdrobnionej wieprzowiny (rezerwy wszelkie resztki mięsa do innego użytku), slaw mix, seler, i marynaty smaki. W małej misce, połączyć sos barbeque i domu przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Pikle RelishPikle Relish
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowegoSzybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wlać mieszaninę wieprzową, podrzucając delikatnie do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
7
Umieść 1 owijkę z jajkiem na czystej płaskiej powierzchni z jednym rogiem skierowanym w Twoją stronę. Używając szczotki do ciast, lekko umyj rogi wodą. Łyżka 1/3 szklanki nadzienia wieprzowego w środku każdego opakowania z jajkiem. Złóż dolny róg owijki nad wypełnieniem. Wchodzisz na lewe i prawe rogi nad wypełnieniem. Szczelnie zwiń wypełniony koniec w kierunku pozostałego rogu, delikatnie naciskając, aby uszczelnić. Efekt końcowy powinien wyglądać jak koperta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
8
W frytkownicy lub dużym holenderskim piekarniku wlej olej na głębokość 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
9
Podgrzać olej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
10
Smażyć sajgonki, partiami przez około 2 minuty lub do uzyskania złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
11
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
12
Podawać z sosem barbeque.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
13
* Masaż tyłka to mieszanka papryki, czosnku i cebuli w proszku
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
14
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
15
Wyłożyć patelnię z wytrzymałej folii aluminiowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
16
Ułożyć pieczeń na patelni. Rub mieszankę przyprawową na pieczeń. Przykryć szczelnie folią aluminiową o dużej wytrzymałości i piec przez 3 godziny lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
17
Niech pieczeń ostygnie w dotyku i rozdrobnić mięso widelcem. W dużej misce, połączyć 2 1/2 szklanki rozdrobnionej wieprzowiny (rezerwy wszelkie resztki mięsa do innego użytku), slaw mix, seler, i marynaty smaki. W małej misce, połączyć sos barbeque i domu przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Pikle RelishPikle Relish
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowegoSzybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
18
Wlać mieszaninę wieprzową, podrzucając delikatnie do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
19
Umieść 1 owijkę z jajkiem na czystej płaskiej powierzchni z jednym rogiem skierowanym w Twoją stronę. Używając szczotki do ciast, lekko umyj rogi wodą. Łyżka 1/3 szklanki nadzienia wieprzowego w środku każdego opakowania z jajkiem. Złóż dolny róg owijki nad wypełnieniem. Wchodzisz na lewe i prawe rogi nad wypełnieniem. Szczelnie zwiń wypełniony koniec w kierunku pozostałego rogu, delikatnie naciskając, aby uszczelnić. Efekt końcowy powinien wyglądać jak koperta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
20
W frytkownicy lub dużym holenderskim piekarniku wlej olej na głębokość 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
21
Podgrzać olej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
22
Smażyć sajgonki, partiami przez około 2 minuty lub do uzyskania złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
23
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
24
Podawać z sosem barbeque.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
25
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
26
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Field Recordings Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Field Recordings Chenin Blanc
Field Recordings Chenin Blanc
Smaki muszli ostryg, jabłek granny smith, rumianku i żonkila.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia17
Magazyn