Roladki Cynamonowo-Rodzynkowe
Bułeczki cynamonowo-rodzynkowe wymagają ok. 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 120 porcji z 69 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, pekan, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko nielicznym bardzo smakował ten chleb. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Roladki Cynamonowe Z Rodzynkami, 100% Pełnoziarniste Cynamonowe Bułeczki Z Rodzynkami, oraz Walnut Raisin Cinnamon Rolls.
Instrukcje
Ułożyć zamrożone herbatniki, dotykając boków, w 3 rzędach po 4 herbatniki na lekko posypanej mąką powierzchni.
Odstawić na 30 do 45 minut lub do czasu rozmrożenia herbatników, ale nadal chłodne w dotyku.
Rozmrożone biszkopty posypać lekko mąką. Naciśnij krawędzie biszkoptu razem i wklep, aby utworzyć prostokąt ciasta o wymiarach 10 x 12 cali; rozprowadź równomiernie zmiękczonym masłem. Wymieszać brązowy cukier i cynamon; posypać równomiernie masłem.
Posypać rodzynkami i orzechami pekan równomiernie mieszanką brązowego cukru.
Zwiń, zaczynając od jednego długiego końca; pokrój na 12 (około 1 cala grubości) plastrów.
Umieść rolki na lekko nasmarowanej patelni żeliwnej 10 cali, okrągłej patelni 10 cali lub kwadratowej patelni 9 cali.
Piec w 375 przez 35 do 40 minut lub do środka rolki są złotobrązowe i gotowe; ostudzić lekko.
Wymieszać 1 szklankę cukru pudru, 3 łyżki. mleko i 1/2 łyżeczki. waniliowy; skropić równomiernie na rolkach.