Rolada z ziemniaków i Escarole: Involtino di Patate e Escarole

Rolada z ziemniaków i Escarole: Involtino di Patate e Escarole może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 452 kalorie. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz niebieloną mąkę, sól, escarole i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pizzan Escarole (Ciasto Escarole-Włoskie), Confit z udka kurczaka z ziemniakami i Escarole, oraz Łosoś pieczony cytryną z Escarole, szparagami i ziemniakami.
Instrukcje
Gotować ziemniaki w lekko osolonej wodzie, aby przykryć, aż ziemniaki będą bardzo miękkie.
Odcedzić i pozostawić do ostygnięcia, następnie obrać, zacieru ręcznie i pozostawić do ostygnięcia.
Dodaj 1-łyżeczkę soli, mąkę i jajka i dobrze wymieszaj, tworząc gładką pastę.
Rozprowadź tę mieszaninę na arkuszu czystej gazy, tworząc prostokąt o wymiarach 15 na 12 cali.
Na dużej patelni, rozgrzać olej na dużym ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Dodaj escarole, pieprz i 1/2-łyżeczka soli i gotować, mieszając, przez 5 minut, lub aż większość wilgoci odparowała.
Rozłóż tę mieszaninę na prostokącie ziemniaka, pozostawiając 1/2-calowy margines na obwodzie.
Zwinąć krótką drogę, używając gazy jako narzędzia do walcowania, tak aby prostokąt ziemniaka miał kształt rolki galaretki. Zawiń rolkę w gazę i przymocuj końce sznurkiem.
W kłusowniku rybnym lub garnku wystarczająco dużym, aby pomieścić bułkę, zagotować 2 ćwiartki wody i dodać 1 łyżkę soli. Delikatnie opuść bułkę do wody i wróć do wrzenia. Opuść na wolnym ogniu i przykryj. Gotować 45 minut do 1 godziny.
Przenieś roladę do ciepłego naczynia i pozostaw 10 minut.
Zdjąć gazę, pokroić roladę na 12 plastrów i skropić roztopionym masłem i serem.