Rolada Z Indyka Pieczona

Rolada Z Indyka Pieczona
Pieczona Rolada z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 7 i kosztuje $2.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 686 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz calvados, liście rozmarynu, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suszoną żurawinę, można podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Śniadaniowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rolada Z Indyka Pieczona W Piecu, Rolada z indyka pieczona w kabaczku, zawijana boczkiem z sosem jabłkowym, oraz Rolada Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Suszone figi i żurawinę umieścić w małym rondlu i wlać Calvados i 1/2 szklanki wody. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, a następnie obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Figi SuszoneFigi Suszone
CalvadosCalvados
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia i odstawić.
4
Tymczasem, roztopić masło w dużym (12-calowy) patelnia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodaj cebulę i seler i saute aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodać kiełbasę, kruszenie go na małe kawałki z widelcem, i saute, mieszając często, przez 10 protokół, aż gotowane i rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
7
Dodaj figi i żurawinę z płynem, posiekany rozmaryn i orzeszki piniowe i gotuj jeszcze 2 minuty. Zeskrobać brązowe kawałki drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
8
Umieścić mieszankę farszu w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Dodaj mieszankę kiełbasy, bulion z kurczaka, jajko, 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i dobrze wymieszaj. (Farsz można przygotować z wyprzedzeniem i przechowywać w lodówce na noc.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
10
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Umieść stojak do pieczenia na blasze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
12
Na desce do krojenia połóż skórę piersi indyka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
13
Mięso posypać 2 łyżeczkami soli i 1 łyżeczką pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
14
Rozprowadzić farsz w 1/2 cala grubości warstwy na mięso, pozostawiając pół cala granicy ze wszystkich stron. Nie kopiec farszu lub indyka będzie trudne do toczenia. (
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
15
Resztki farszu umieścić w masłowym naczyniu z masłem i piec przez ostatnie 45 minut pieczenia razem z indykiem.) Zaczynając od 1 końca, zwijamy indyka jak galaretkę i wkładamy każdy farsz, który próbuje uciec po bokach. Zawiąż pieczeń mocno sznurkiem kuchennym co 2 cale, aby stworzyć kompaktowy cylinder.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
16
Umieść nadziewane szew piersi indyka w dół na stojaku na patelni z prześcieradłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
17
Posmaruj roztopionym masłem, posyp obficie solą i pieprzem i piecz przez 1 3/4 do 2 godzin, aż termometr natychmiastowo odczytany zarejestruje 150 stopni F w środku. (Testuję w kilku miejscach.) Przykryć indyka folią aluminiową i pozostawić do odpoczynku w temperaturze pokojowej na 15 minut. Pokroić plastry o grubości 1/2 cala i podawać na ciepło z dodatkowym farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia9
Magazyn