Rolada z grillowanego bakłażana z glazurą balsamiczną

Rolada z grillowanego bakłażana z glazurą balsamiczną
Rolada z grillowanego bakłażana z polewą balsamiczną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,82 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 531 kalorii, 16G białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka pieczonej papryki, ciężka śmietana, kozi ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć grubą sól morską, można śledzić to danie główne z Kora czekoladowo-migdałowa z solą morską jako deser. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowana Sałatka z bakłażanem i serem Manchego ze świeżą bazylią i glazurą Balsamiczno-pieprzową, Bakłażan parmezan z glazurą balsamiczną, oraz Grillowane szaszłyki z jagnięciny i figi z polewą miętowo-pieprzową i grillowanym bakłażanem.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Dodaj balsamiczny do małego rondla na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia. Zmniejsz, aż zgęstnieje i syropy. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Toast orzeszki piniowe w suchej patelni saute na średnim ogniu przez 4 do 5 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Skropić plastry bakłażana oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Ułóż je na gorącym grillu. Gotować, aż ładnie zwęglone, o 1 do 2 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjmij je na tacę wyłożoną pergaminem.
7
W średniej misce wymieszać prażone orzeszki piniowe, kozi ser, śmietanę, sól, pieprz i natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dobrze wymieszać drewnianą łyżką, aż wszystko zostanie równomiernie wkomponowane. Umieść 2 do 3 łyżek mieszanki sera na krawędzi każdego plastra bakłażana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Obtoczyć plastry bakłażana wokół sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
10
Gotowe rolady odłożyć z powrotem na grill, który został odwrócony do dołu. Grilluj, aż ser zacznie się topić, a bakłażan zostanie rozgrzany, uważając, aby nie spalić bakłażana, około 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Rolady wyjąć z grilla na półmisek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
12
Każdą roladę z bakłażana ułożyć smażonym paskiem czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
13
Dekoruj szyfonadą rukoli, mżawką oliwy z oliwek i redukcją balsamiczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
RedukcjaRedukcja
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Dornfelder i Riesling są doskonałym wyborem dla niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Możesz spróbować Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 3.5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn