Rolada Wołowa Po Niemiecku
Niemiecka rolada wołowa może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 194 kalorie, 7G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, pieprz, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Rolada Wołowa Po Niemiecku, Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem), oraz Roladen Wołowy.
Instrukcje
Rozprowadzić 1/2 łyżki musztardy po jednej stronie każdego kawałka mięsa.
Posypać cebulę, paprykę, sól i pieprz równomiernie na steki.
Kłaść po jednym plasterku boczku na każdym kawałku.
Roll steki jelly-roll stylu i zabezpieczyć wykałaczki.
Rozgrzać olej rzepakowy na patelni na średnim ogniu. Gotować mięso ze wszystkich stron, aż rumiane.
Dodać bulion wołowy i wodę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio niskie; przykryć i dusić do miękkości, o 30 protokół.
Wyjąć bułki z mięsem. Odcedzić mieszaninę bulionu i powrócić płyn do patelni.
Ubić razem skrobię kukurydzianą i 1 szklankę wody. Powoli wlać zawiesinę skrobi kukurydzianej do patelni, ciągle mieszając, aż sos zgęstnieje, 2 do 3 protokół. Wymieszać z kwaśną śmietaną. Roladki odstawić do sosu; podawać natychmiast.