Rolada Wieprzowa
Rolada wieprzowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 201 kalorii, 24g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, oliwę z oliwek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rolada Z Polędwicy Wieprzowej Z Grilla, Rolada wieprzowa z jabłkiem i rozmarynem, oraz Rolada schabowa z pesto z rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polędwiczki wieprzowe pokroić wzdłuż, cięcia, ale nie przez drugą stronę. Otworzyć połówki.
Umieść między arkuszami folii; Funt do 1/2 cala.
Połączyć 1 łyżkę oliwy z oliwek, natkę pietruszki, szczypiorek i rozmaryn; rozprowadzić na wieprzowinie.
Rolka, zaczynając od długiego boku. Zabezpieczyć wieprzowinę kostkami.
Podgrzej dużą patelnię żaroodporną na średnim ogniu.
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek i wieprzowiny; gotować przez 6 minut, brązowienie wszystkich stron.
Piec w temperaturze 425 przez 12 minut lub aż termometr zarejestruje 14
Wyjąć wieprzowinę; odstawić 5 minut. Kawałek.