Rogaliki Czekoladowo-Migdałowe

Rogaliki Czekoladowo-Migdałowe
Rogaliki czekoladowo-migdałowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pastę migdałową, słodko-gorzką czekoladę, rogaliki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Rogaliki czekoladowo-migdałowe, Rogaliki Czekoladowo-Migdałowe, oraz Rogaliki Migdałowe.

Instrukcje

1
Grubo rozdrobnić 2 1/2 uncji pasty migdałowej, aby około 1/2 szklanki. W misce wymieszaj pastę migdałową i 2 łyżki stopionego masła, aby utworzyć miękką pastę. Pokrój 4 świeże rogaliki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
CroissantCroissant
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozłóż mieszankę pasty migdałowej równo po ściętych bokach dolnych połówek, a następnie posyp 1/4 szklanki (1 oz.) grubo posiekana półsłodka lub słodko-gorzka czekolada równo nad pastą migdałową. Wymień Topy. Ustaw rogaliki na blasze i piecz w piekarniku 350, aż czekolada zacznie się topić, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
CroissantCroissant
CzekoladaCzekolada
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn