Rogaliki Czekoladowo-Migdałowe
Rogaliki czekoladowo-migdałowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pastę migdałową, słodko-gorzką czekoladę, rogaliki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Rogaliki czekoladowo-migdałowe, Rogaliki Czekoladowo-Migdałowe, oraz Rogaliki Migdałowe.
Instrukcje
Grubo rozdrobnić 2 1/2 uncji pasty migdałowej, aby około 1/2 szklanki. W misce wymieszaj pastę migdałową i 2 łyżki stopionego masła, aby utworzyć miękką pastę. Pokrój 4 świeże rogaliki.
Rozłóż mieszankę pasty migdałowej równo po ściętych bokach dolnych połówek, a następnie posyp 1/4 szklanki (1 oz.) grubo posiekana półsłodka lub słodko-gorzka czekolada równo nad pastą migdałową. Wymień Topy. Ustaw rogaliki na blasze i piecz w piekarniku 350, aż czekolada zacznie się topić, 5 do 7 minut.