Rodzynek Farfel Kugel
Rodzynek Farfel Kugel jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 66 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz masło, rodzynki, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rum Rodzynki Żurawina Kugel, Cynamon Rodzynki Makaron Kugel, oraz Makaron Cynamonowo-Rodzynkowy Kugel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia 8x8 cali.
Moczyć farfel w wodzie 10 minut.
Dodać ubitych jaj do miski farfel, i odstawić 10 protokół. Wymieszaj rodzynki, sól, cukier, cynamon i masło.
Przenieść mieszaninę do przygotowanego naczynia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 60 minut.