Rocky Road Brownies

Rocky Road Brownies
Przepis Rocky Road Brownies jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 233 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy czekoladowe, jajka, ciasteczka w stylu "rodzinnym" pillsbury i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Rocky Road Brownies, Rocky Road Brownies, oraz Rocky Road Brownies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 13×9 calowy metalowej patelni z folią i sprayu sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać mieszankę brownie, jajka, olej i wodę razem w misce do mieszania i ubić na 50-60 uderzeń lub do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brownie MixBrownie Mix
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Wlać do patelni i ustawić timer na 25 minut.Podczas brownies gotować, wymieszać pianki, orzechy włoskie i trochę mniej niż filiżankę czekolady chipsy (będziesz zapisywanie niektóre na koniec).Po 25 minutach wyjąć ciasteczka z piekarnika, szybko posypać mieszaniną prawoślazu, a następnie powrócić do piekarnika na 5 minut, aby pianki mogły się stopić**.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Posypać Pozostałe chipsy czekoladowe na szczycie gorących brownies i jeśli chcesz, posypać na kilka więcej orzechów włoskich tak, że wszystko wydaje się zrównoważony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
6
Ostudzić w temperaturze pokojowej przez około godzinę.
7
Przenieś do lodówki na kolejną godzinę, aby ustawić żetony.Podnieś ciasteczka z patelni i pokrój na 16 dużych kwadratów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn