Risotto ze szparagami i boczkiem Żubrowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Risotto ze szparagami i boczkiem z żubra. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 315 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szparagi, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bekon Bizon Piwo Chili, Przepis Na Cheeseburgera Z Boczkiem Żubrowym, oraz Łatwy Żubr Boczek Klopsiki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Umieść szparagi w jednej warstwie na patelni do pieczenia o wymiarach 15x10x1 cali.
Piec, odkryte, przez 8 minut lub do chrupkiego-przetargu. Lekko schłodzić.
Pokroić na kawałki wielkości kęsa; odstawić.
Masło rozpuścić na średnim ogniu w dużym rondlu. Cebulę gotować na gorącym maśle przez 4 do 5 minut lub do miękkości.
Dodać ryż. Gotować i mieszać przez 2 minuty. Ostrożnie wymieszać bulion i pieprz. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień. Dusić, pod przykryciem, przez 20 minut(nie podnosić pokrywy).
Tymczasem, boczek żubra gotować, 1/2 na raz, na średnim ogniu w dużej patelni przez 5 do 6 minut na partię lub aż ostry, obracając od czasu do czasu. W razie potrzeby odcedzić na ręcznikach papierowych.
Przełożyć na deskę do krojenia. Lekko ostudzić; pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Zdjąć rondel z ognia. Wymieszać ze szparagami.
Odstawić pod przykryciem na 5 minut. Wymieszać kawałki boczku żubrowego i parmezan.