Risotto ze szparagami i boczkiem Żubrowym

Risotto ze szparagami i boczkiem Żubrowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Risotto ze szparagami i boczkiem z żubra. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 315 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szparagi, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bekon Bizon Piwo Chili, Przepis Na Cheeseburgera Z Boczkiem Żubrowym, oraz Łatwy Żubr Boczek Klopsiki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść szparagi w jednej warstwie na patelni do pieczenia o wymiarach 15x10x1 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
4
Piec, odkryte, przez 8 minut lub do chrupkiego-przetargu. Lekko schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pokroić na kawałki wielkości kęsa; odstawić.
6
Masło rozpuścić na średnim ogniu w dużym rondlu. Cebulę gotować na gorącym maśle przez 4 do 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Dodać ryż. Gotować i mieszać przez 2 minuty. Ostrożnie wymieszać bulion i pieprz. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień. Dusić, pod przykryciem, przez 20 minut(nie podnosić pokrywy).
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
BulionBulion
RyżRyż
8
Tymczasem, boczek żubra gotować, 1/2 na raz, na średnim ogniu w dużej patelni przez 5 do 6 minut na partię lub aż ostry, obracając od czasu do czasu. W razie potrzeby odcedzić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
żubryżubry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
9
Przełożyć na deskę do krojenia. Lekko ostudzić; pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
Zdjąć rondel z ognia. Wymieszać ze szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Odstawić pod przykryciem na 5 minut. Wymieszać kawałki boczku żubrowego i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
żubryżubry
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn