Risotto z owocami morza z bulionem z pora i łodygami szparagów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Risotto z owocami morza z bulionem z pora i łodygami szparagów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 844 kalorii. Na 10,14 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, cebulę, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Risotto Z Porem Szparagowym, Kremowe Białe Risotto Z Rzepy I Porów Z Chrupiącą Zielenią Porową A, oraz Rosół Z Owoców Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać szalotkę i Por i gotować do miękkości. Zwiększyć ciepło do wysokiej, dodać wino i gotować do zmniejszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
(i Tylko Porcje)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Dodaj wywar z małży, liść laurowy, pietruszkę i ziarna pieprzu i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut. Uderz mikserem zanurzeniowym i przecedź do czystej patelni. Doprowadzić do duszenia, dodać śmietanę, gotować przez 1 minutę, dodać drobne zioła, i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Rozgrzać olej w średnim rondlu, dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości. Wymieszać ryż arborio do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Arborrio
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać wino i gotować do zmniejszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Dodać bulion 2 szklanki na raz i gotować aż al dente. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Pakuj do małych ramekinów i rozpakuj na płytkiej misce.