Przepis grzybowe Risotto jest gotowy w około 3 godziny i 5 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,59 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ryż arborio, tymianek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Risotto ai funghi (risotto grzybowe), Risotto Z Grzybami, oraz Risotto Z Grzybami I Groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać wszystkie składniki, z wyjątkiem parmezanu, w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Gotować na wysokiej, mieszając co 30 minut przez 2 godziny.
3
Sprawdź spójność. Nadal gotować, mieszając co 10 do 15 minut przez 30 minut do 1 godziny. Uważaj, aby nie rozgotować risotto. (Ryż powinien być al dente, nie papkowaty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
4
Przed podaniem wymieszać z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu